Valokuvauspalvelut

Tarjoan kuvauspalveluita monessa eri muodossa niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Vahvuuteni valokuvaamisessa on syvällinen osaamiseni eläinten kouluttamisesta: jokainen kuvaustilanne jossa on eläin järjestetään niin, että tilanne on eläimelle stressitön ja miellyttävä. Luokseni ovat tervetulleita kaikenlaiset eläimet, koirista myös reaktiiviset tai muuten haastavat yksilöt. Kameratekniikan ja eläinten kouluttamisen osaamiseni ansiosta järjestän kuvaustilanteet niin, että kaikenlaisten koirien kuvaaminen onnistuu varmasti. Jokainen koira on kauniin kuvan arvoinen. 

Katso lemmikeistä kuvaamiani kuvia portfoliostani, osoitteesta: www.mirjaleinikka.fi

Valokuvaajana ja kouluttajana olen helposti lähestyttävä ja empaattinen: minulle on tärkeää että kuvaustilanteessa niin ihmis- kuin eläinasiakkaallakin on rento ja rauhallinen olo. Meille kuvattavaksi tulemista ei tarvitse jännittää, vaikka koira-asiakas olisikin haastavampi tapaus. 

Olen aloittanut valokuvaajan ammattitutkinnon opiskelut Pekka Halosen akatemiassa Tuusulassa vuonna 2022. 

Kuvaan koiria pääasiassa kotonamme Mäntsälän Ohkolassa, jossa meillä on rauhallista kaunista maisemaa sekä aidattu piha miljöössä tapahtuviin kuvauksiin. Koirastasi voidaan siis ottaa esimerkiksi liikekuvia niin että koira on vapaana, vaikka koirasi ei osaisi vielä luoksetuloa. Lisäksi käytössä on koiran kestävillä materiaaleilla sisustettu pieni kotistudio. Studio kulkee myös mukanani, joten voit myös tilata minut vaikkapa koira-alan tapahtumaasi kuvaamaan pop-up -studiossa. Jos sinulla on koira-alan yritys, voit kysyä tarjouksen yrityksesi markkinointikuvapankin toteuttamisesta.

Hinnasto Mäntsälän Ohkolassa tapahtuviin kuvauksiin kun kuvattavana on 1-2 koiraa:

  • 5 kuvaa 125€
  • 10 kuvaa 200€
  • Lisäkuvat: 20€/kpl

Muista kuvauspaketeista annan tarjouksen. 

Kaikki kuvat editoidaan laadukkaasti, kuvista poistetaan hihnat ja ne mm. värikorjaillaan. Kuvista saa itselleen sekä digitaaliseen käyttöön että tulostettavaksi sopivat versiot. Tutustu myös kuvankäsittelypalveluihini!

Voit sopia kuvausajan alla olevalla yhteydenottolomakkeen kautta. Olet lämpimästi tervetullut kuvattavaksi :)!